Hieronder vind je enkele bruikbare, standaard marketing materialen.

Begin met het uitbreiden van jouw business!

Om jouw bedrijf te laten groeien, heb je een goede fundering nodig: een set basisprincipes dat elk bedrijf nodig heeft om the starten met marketing en verkoop activiteiten. Nieuw in Cloud Champion is het learning path dat aangeeft hoe je het meest uit jouw tijd kan halen, daar waar het het meest van belang is. Dit learning path geeft antwoord op diverse vragen, zoals: “Hoe kan ik meer verkooptijd doorbrengen met bedrijven die zich vandaag de dag op de markt bevinden?” en “Hoe zorg je ervoor dat in-market bedrijven aan jou denken?”

Er zijn 4 punten die je helpen om duurzame groei te stimuleren. In het nieuwe marketing-learning path behandelen we het eerste basisprincipe: “The fundamentals – your base to drive growth”.

  Om te kunnen groeien, heb je meer klanten nodig. En meer zaken van bestaande klanten. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw doelgroep aan je denkt wanneer een behoefte aan jouw product of dienst zich voordoet? Of beter gezegd: hoe overtuig jij hen ervan dat jouw product of dienst de beste oplossing is voor hun probleem? Vertel hen wat je drijft. Leg uit waarom jouw bedrijf bestaat. Inspireer klanten met jouw unieke capaciteiten.

  Kortom; je moet verbinden, op hun radar verschijnen. En zorgen dat je daar blijft. Dat is wat ‘Boost jouw Bedrijf’ aanbiedt; een gestroomlijnd marketingprogramma waarmee jij zichtbaar wordt en daar bent wanneer de behoefte aan jouw product of dienst ontstaat.

   Telephonic Demand Generation
   Genereer gekwalificeerde leads (BANT) binnen een bepaalde periode, als onderdeel van een co-funded programma van Microsoft.

   En krijg alle nodige inzichten voor effectieve nurturing.

    Beïnvloed door digital transformation, hebben marketing en sales professionals behoefte aan nieuwe manieren om prospects te zoeken, te benaderen en erbij te betrekken. Het Microsoft WE Partner Social Selling Coaching Program helpt jouw teams met het implementeren van Social Selling-strategieën.

    Wil jij weten wat Social Selling voor jou kan betekenen?