Over Resello

“Ondanks de snelle veranderingen in de computerindustrie, zijn we nog steeds aan het begin van de digitale revolutie.”  – Satya Nadella, CEO van Microsoft

Resello is een “cloud native” distributeur en een Microsoft CSP Indirect Provider. Ons automatiserings-platform versnelt de digitale transformatie en helpt onze partners, waaronder ISV’s, VAR’s, MSP’s, System Integrators en webhosters, om een succesvolle cloud business te runnen.

Versnelling van de digitale transformatie

Met de snelle veranderingen en de toenemende complexiteit van het verkopen en leveren van clouddiensten is het onze missie om het onze partners gemakkelijk te maken om ‘as-a-service’ te begrijpen, te verkopen en te beheren. Dit doen we door een platform aan te bieden dat op maat gemaakte oplossingen biedt, zodat onze partners hun hele cloudbusiness op een plek kunnen managen.

Cloud-native vanaf het begin

Resello is door een klein, maar toegewijd team van ontwikkelaars en cloud-enthousiastelingen van de grond af opgebouwd als een ‘cloud native’ platform voor de distributie van clouddiensten.

Het automatiseringsplatform stelt onze partners in staat om hun klanten te beheren en hun producten en Azure gebruik op een plek uit te leveren.

Aan het begin van de digitale revolutie

We blijven nieuwe, creatieve en praktische oplossingen ontwikkelen om bedrijven te helpen efficiënter te worden, door de work-flows van onze partners te stroomlijnen en hun kosten te verlagen. Door meer dan 2500 partners wereldwijd te ondersteunen, waaronder MSP’s, VAR’s, ISV’s en System Integrators, stellen we o rganisaties in staat om de mogelijkheden van de digitale revolutie te benutten.

Meer informatie

Leer meer over Resello op www.resello.com of volg ons op LinkedIn, Twitter of Xing.